Tlf: +47 975 41 860 | E-post: post@fjellguiding.no

Om oss

Hardangervidda Fjellguiding staretet som et guideselskap i 1999. Motivasjonen var å få mennesker ut i naturen, der hvor kulturhistorien lever, og inspirerer til opplevelser. Mange ønsker å gå ut på turer, men er ukjent i områdene. Da er det fint å gå sammen med en «kjentmann» som gjør naturen tilgjengelig.

Hardangervidda Fjellguiding er en godkjent økoturistbedrift. Den norske sertifiseringsordningen stiller krav til vertskap, service, mattradisjon, historiefortelling og kunskapsrike guider.

Vi i Hardangervidda Fjellguiding er stolte over å få være med i Den Norske Økoturismesatsingen. Vi vet at det forplikter, og det er med stor respekt vi bruker økoturismemerket. Hardangervidda Fjellguiding kjøper klimakvoter for å nøytralisere utslipp fra nødvendig transport i forbindelse med vår aktivitet.

Om Turid Lindseth:
Turid Lindseth er grunderen av Hardangervidda Fjellguiding. Hun er en naturelsker og ivrig historieforteller, og synes at sammenhengen mellom botanik, geologi, fugle og dyreliv er spennende. Hun underviser bla. i Filosofi,og etikk og er betatt av økosofien.

 

Om Randi Frellumstad:
Randi Frellumstad har bosatt seg i Hol for å kunne tilbringe så mye tid som mulig i fjellet, både sommer og vinter. Hun har en allsidig utdanningsbakgrunn, som inkluderer hovedfag i klassisk arkeologi og er derfor genuint opptatt av historie og menneskenes plass i landskapet. Hun er svært glad i formidling, og gjør dette flytende på flere språk, deriblant engelsk og tysk.